Forever Active Probiotic View larger

Forever Active Probiotic

New

Mycket populärt kosttillskott som innehåller en kombination av sex olika bakteriestammar. Små kapslar som är lätta att svälja. Behöver inte kylförvaras.

Art. nr.: 222
Volym: 30 kapslar
Ingredienser
Näringsinnehåll
Instruktioner

More details

0 kr

More info

Under det senaste årtiondet har vi fått mycket mer kunskap om den stora effekten av tarmslimhinnan på vår övergripande hälsa. Det är väldigt tunt och är lika stort som en tennisbana. Varje dag utsätts den för cirka två kilo mat. Dessutom finns en stor del av kroppens lymfsystem närvarande i tarmarna, vilket givetvis är en annan anledning till att tarmslimhinnan är av stor betydelse för oss. Tarmfloran består av ett otroligt stort antal celler. En viktig del av den består av probiotiska bakterier.

Hälsopåverkan av levande bakterier, särskilt laktobaciller, i kosten har en lång historia. Att jäsa mat var under lång tid det bästa och säkraste sättet att bevara. Probiotiska bakterier är därför naturliga i livsmedel som surdeg, sill (konserverad genom saltning och jäsning), surkål, yoghurt och helmjölk. I Asien finns både mjölkgrönsaker, fisk och sås. Ändå är det en stor skillnad jämfört med den tidigare. Idag äter vi mycket snabbmat, mer socker och dåligt fett. Vi lever i konstant stress och använder antibiotika. Alla dessa saker skapar obalanser i vår egen bakteriella flora och låter de skadliga bakterierna slå dem bra.

De nyttiga bakterier är viktiga för oss eftersom de hjälper till att bryta ner kolhydrater vi konsumerar genom mat, mjölksyra och i vissa fall ättiksyra. Dessa syror kan främja förvärvet av ett antal viktiga mineraler. En sur miljö är också obegränsad för de flesta fientliga bakterier och svampar.

Det är viktigt att komma ihåg att de goda effekterna av probiotika är inte särskilt lång, för den minskar ganska snabbt efter att du har slutat äta produkterna. Ett dagligt intag är därför att föredra för dem som vill hålla magen i balans.

Accessories

Customers who bought this product also bought:

24 other products in the same category: