Fields of Greens View larger

Forever Fields of Greens™

New

För dig som vill göra din kost lite grönare

Vårt allra grönaste kosttillskott innehåller korngräs, alfalfa och vetegräs i kombination med honung och kajennpeppar.

För vem?

Forever Fields of Greens™ passar alla som vill ha ett grönt komplement till sin dagliga kost.

Äta gräs?

Vetegräs är hjärtbladen av vete som skördas på tidigt stadium. Korngräs odlas av kornets frön, och även detta skördas ungt och färskt. Både korngräs och vetegräs är populära ingredienser i juicer, shots och smoothies. Man skulle visserligen kunna äta gräset som det är, men de allra flesta av oss uppskattar inte att beta grässtrån som en häst. Därför har vi skapat tabletter av det istället.

Vad är alfalfa?

Kanske har du stött på dessa godingar i form av groddar på salladsbordet? Alfalfa, eller blålusern, är en baljväxt med långa traditioner. Namnet alfalfa är spanska, och härstammar från det arabiska al-fasfasah, som betyder "det bästa fodret".

Ett grönt och skönt kosttillskott

Forever Fields of Greens™ innehåller också honung och kajennpeppar, även dessa ingredienser med lång historia i mänsklighetens tjänst. Tillsammans bildar de ett modernt kosttillskott i smidig tablettform för dig som vill göra din kost lite grönare.


Art nr: 68
Volym: 80 tabletter
Ingredienser


Näringsinnehåll


Instruktioner

Rekommenderad daglig dos: 1 tablett 2 gånger dagligen.

Denna produkt är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

More details

159 kr

More info

Den senaste trenden i hälsokost är att äta vete korn för att få extra vitaminer och mineraler. Vete druvor är små gröna skott som ser ut som vanligt gräs, men är unga vete. I dess gröna och unga versionen innehåller vete gräs, andra än den fullt utvecklade vete ganska användbara näringsämnen, inklusive vitamin B, C och E, kalcium, magnesium och järn.
Wheatgrass har varit känd och användes under lång tid, men det är bara nu att du kan hitta den på trendiga juicestänger. Du kan till och med odla vete korn som buskarna i vindrutan. Det kan också köpas i fruset tillstånd och blandas till en smoothie eller pressa den till juice. Gräset är också torkas, men allra enklaste sättet är bara att äta det i tablettform, som du hittar den i alltid kompletterar, Forsknings gröna.

Korn gräs som kosttillskott är relativt nytt i Danmark, men det är mer än 30 år sedan upptäckte japanska forskare att det finns många fler spårämnen, vitaminer och mineraler i korn gräs än i de flesta andra växter. Byggnadsvirke är lätt absorberande och rik på aminosyror och proteiner som måste vara närvarande i kroppen för att bilda nya celler. I korn gräs ger flera enzymer i bra slag som förekommer naturligt i gröna växter och som ser till att alla kemiska processer i kroppen ska fungera, oavsett om det är bildandet av lämpliga hormoner eller ämnen som hjälper vår matsmältning. Konstruktionen är grundläggande och hjälper till att neutralisera syran som uppstår när vi äter kött eller fettmat.

Customers who bought this product also bought:

23 other products in the same category: