Forever Calcium View larger

Forever Calcium

New

Forever Calcium absorberas lätt av kroppen och innehåller också magnesium, zink och vitaminer C och D. Tabletterna är lätta att svälja och har en god vaniljsmak.

Art. nr.: 206
Volym: 90 tabletter.
Ingredienser
Näringsinnehåll
Instruktioner

More details

319 kr

More info

Utan skelettet gör vi väldigt illa. Ämnet som är bäst för våra ben är utan tvekan kalcium. Det är också det vanligaste mineralet i kroppen, och 99% finns i vårt skelett och våra tänder. Resten ligger i nervceller, blod, vävnader och kroppsvätskor. Kalcium är också nödvändigt för att blodet ska koagulera och för att våra muskler ska fungera. Som du säkert vet är de bästa kalciumkällorna olika mejeriprodukter. Men inte alla kan tåla mjölk. Många äldre tycker också att det är svårt att absorbera kalcium. Benbrott är därför vanligt bland kvinnor efter klimakteriet när östrogen inte längre skyddar. 

När man väljer ett kosttillskott med kalcium, är det bra om det också innehåller vitamin D. Kalcium måste ha vitamin D som ska absorberas i kroppen. I Forever Calcium har vi också lagt till magnesium, vilket är nödvändigt för nervsystemet, muskeln och skelettet. Magnesium är också en viktig substans i många enzymsystem. Kalcium i Forevers tabletter består av kalciumcitrat, som lätt absorberas och därmed utnyttjar det mesta av det. 

Accessories

Customers who bought this product also bought:

24 other products in the same category: