Forever Arctic Sea

Ny

Kosttilskud med et omega-3-indhold, som er specielt tilpasset til at efterligne en kost, som er rig på fisk og skaldyr. Indeholder en unik kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA og har en frisk smag af citron og lime.

 

Art. nr.: 376
Volumen: 120 bløde kapsler
Ingredienser
Ernæringsindhold
Instruktioner

Flere detaljer

361 kr

Mere info

Omega-3 indeholder to forskellige fedtsyrer, EPA og DHA. Det var dem, som den danske professor Jørn Dyerberg var med til at navngive. Det foregik på Grønland i 1970erne, da man opdagede, at landets inutitter sjældent blev ramt af sygdomme så som åreforkalkning og hjerteinfarkt. Og de så snart en tydelig sammenhæng mellem inuitternes gode helbred og deres kost bestående af fed fisk, som blandt andet indeholder omega-3 fedtstoffer. Lige siden opdagelsen af disse livsvigtige stoffer, er forskningen fortsat. I dag er der mange kliniske studier og metaanalyser, som beviser en lang række sundhedseffekter med omega-3. Det er alt denne forskning og dokumentation, som danner fundament for de sundhedsanprisninger, som vi nu kan benytte.
Den første handler om, at DHA bidrager til at vedligeholde normal hjernefunktion og et normalt syn, og den anden handler om, at både EPA og DHA bidrager til hjertets normale funktion.

Hvordan får man disse nyttige stoffer i sig ? 
Omega-3 består af en gruppe fedtsyrer, men det er fedtsyrerne EPA og DHA, som der er i fisk, som er koblet til et forbedret helbred. Fisk har altid være en del af menneskets kost og har haft en afgørende rolle for vores udvikling selv på det mentale plan. Det har medført, at vi i dag har det bedre, og vi fungerer bedst, når vi spiser meget fisk og får de vigtige næringsstoffer, som fisk kan give os. 
For dem, som ikke kan eller vil spise fed to-tre gange m ugen, er fiskeolie af fin kvalitet et godt alternativ.

Mangler vegetarer omega-3 ? 
Selv om indholdet af omega-3 i blodet er lavere hos vegetarer, virker det ikke til, at de bliver ramt oftere af hjertesygdomme eller demens end dem, som ikke er vegetarer. Det kan være, at de spiser mange grønne bladgrøntsager, som indeholder vegetabilsk omega-3, eller at de overordnet set lever lidt sundere - det er svært at sige.

Forever Arctic Sea, indeholder omega-3 i form af EPA og DHA fra fiskeolie (ansjos, laks og torsk) og olie fra blæksprutte og giver et velbalanceret forhold mellem disse fedtsyrer. Fiskene er fanget i de reneste arktiske koldtvandsområder, deraf navnet (Arctic Sea). Den indeholder også olivenolie. Den nye kapsler er mindre end de tidligere (Forever Omega 3), hvilket gør dem nemmere at sluge. De har også en frisk smag af citron og lime og ingen eftersmag af fisk.

At interessen for dette spændende kosttilskud er enormt, er logisk. For på trods af at fundamentet for et godt helbred skal lægges på varieret kost, skal der ret meget til, for at vi får nok af det sunde fedt. Derfor har langt de fleste brug for fiskeolie som kosttilskud.

Customers who bought this product also bought:

24 andere Produkte der gleichen Kategorie: