Forever Natural Detox View larger

Forever Natural Detox

New

Und din krop en nystart med Forever Natural Detox. I sættet indgår fem af vores fineste kosttilskud, en flot taske og al den information, du har brug for, for at få et vellykket resultat.

Und din krop en ny start med Forever Natural Detox. At detoxe betyder, at man via maden hjælper kroppen med at gøre sig af med giftstoffer og affaldsprodukter på en naturlig måde. Dette gør man blandt andet for at få ny energi og styrke sit immunforsvar - ja, helt enkelt for at komme i gang med sin nye livsstil. En detox-diet er godt nok ikke direkte udformet til vægtnedgang, men mange oplever, at det bliver nemmere at kontrollere vægten, når man spiser en sund og velbalanceret kost, som også virker udrensende.

Når du køber dit detox-sæt, får du, ud over vores udvalgte kosttilskud, adgang til en brochure, som fortæller, hvordan du gennemfører vores detox og sørger for, at du får en god start på programmet. I brochuren er der en kode, som du kan bruge til at logge ind i vores VIP-rum her på hjemmesiden. Der finder du inspirerende opskrifter, samt tips og råd og en masse opmuntring, som hjælper dig gennem programmet.

I sættet indgår

  • 2 Forever Gel Original
  • 1 Forever Calcium
  • 1 Forever Arctic Sea
  • 1 Forever Active Probiotic
  • 1 Forever Fields of Greens

+ detox-brochuren og en flot taske som er perfekt til dine madkasser.

 

Art. nr.: 4255

1 848 kr