Avocado Face & Body Soap Vis større

Avocado Face & Body Soap

Ny

Mild fugthedsbevarende sæbe med avocadosmør som passer til alle hudtyper. Rengør både skånsomt og effektivt og har en uimodståelig forfriskende citrusduft.

Art. nr.: 284
Volumen: Nettovægt 142 g
Ingredienser
Instruktioner

Flere detaljer

66 kr

Mere info

Naturlig skønhed begynder med en ren, frisk hud. Og ren, frisk hud begynder i naturen. I over 30 år har Forever arbejdet med at finde og bearbejde naturlige kilder til blødere, jævnere og skønnere hud. Et af de eneste skud på stammen af skønne, naturlige produkter er Avocado Face & Body Soap


Avocado Face & Body Soap baren fremstilles af 100 % rent avocadosmør. Den genfugter samtidigt med, at den rengør takket være de naturlige, vitaliserende egenskaber hos denne næringsrige frugt. Avocado gør underværker med næsten alle hudtyper. For fed hud rengør den varsomt uden at irritere. Den giver rene, friske porer. Har du tør og følsom hud, virker den i dybden for at give næring og genfugte.Og fordi den både rengør og genfugter, fortsætter Avocado Face & Body Soap med at virke længe efter, at du har anvendt den. Den friske citronduft er en påmindelse om, at den bevarer din hud ren og fin hele dagen.

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...

20 autres produits dans la même catégorie :