Forever Hand Sanitizer

Ny

Udforsk og oplev. Lad ikke forskellige miljøer og omstændigheder hindre dig fra at opleve verden. Med Forever Hand Sanitizer har du renhed og desinfektion med dig i en lille flaske. Og undgår at tage uønskede bakterier med hjem. Forever Hand Sanitizer er udformet til både at slå bakterier og virus ihjel og dufter friskt af citrongræs og lavendel. Samtidigt tager beroligende Aloe vera og genfugtende honning hånd om din hud.

 

Forever Hand Sanitizer er pakket i en lille og smidig flaske som gør, at du altid kan have den ved hånden.


Art. nr.: 318
Volumen: 59 ml
Ingredienser


Instruktioner

Tryk en lille mængde Forever Hand Sanitizer gel ud i håndfladen. Gnid nøje ind og lad hænderne lufttørre.

 

Advarsel:

Brug biocider på en sikker måde. Læs altid etiketten og produktinformationen før brug. Indeholder Citral. Kan være allergifremkaldende. Kan kun bruges til udvortes brug. Letantændelig. Brug ikke i eller nær øjnene. Hvis der opstår kontakt, så skyl nøje med vand. Undgå kontakt med skadet hud. Stop med at anvende produktet ved hududslag eller irritation og kontakt læge, hvis du fortsætter med at have problemer. Opbevares utilgængeligt for børn.  Kontakt en læge ved indtagelse.

Flere detaljer

41 kr

Mere info

Når du forsøger at holde dig og din familie sunde, nogle af dine største fjender er dem, du ikke kan se. At være en aktiv familie, du kommer i kontakt med næsten alt-inklusive masser af bakterier.


Forever Hånd Sanitizer® med Aloe & Honning er designet til at dræbe 99,99% af bakterier. Huden-beroligende stabiliseret aloe og fugtgivende honning blødgør og fugter, da det renser - for ikke at nævne sin tiltalende duft af citron og lavendel. Og 2-ounce flaske gør det den perfekte størrelse for os at have på hånden hvor som helst, når som helst!

Lad os se det i øjnene - hvis du er en aktiv familie, er der ikke meget du kan gøre ved optagning et par bakterier. Men du kan slippe af med dem hurtigt. Forever Hand Sanitizer® - en stor tryghed i en lille flaske.

  • Dræber 99,99% af bakterier
  • Glædeligt citron & lavendel duft

Customers who bought this product also bought:

20 other products in the same category: