Forever Active Probiotic Vis større

Forever Active Probiotic

Ny

Meget populært kosttilskud som indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer. Små kapsler som er lette at synke. Behøver ikke opbevares i køleskab.

Art. nr.: 222
Volumen: 30 tabletter
Ingredienser
Ernæringsindhold
Instruktioner

Flere detaljer

0 kr

Mere info

Det seneste årti har vi fået meget mere viden om tarmslimhindens store betydning for vor totale sundhed. Den er rigtig tynd og arealmæssigt lige så stor som en tennisbane. Hver dag udsættes den for omkring to kilogram føde. Tillige findes en stor del af kroppens lymfesystem i tarmen, hvilket selvfølgelig er en yderligere grund til, at tarmslimhinden er af stor betydning for os. Tarmfloraen består af et utroligt stort antal celler. En vigtig del af den består af probiotiske bakterier.

Sundhedseffekter af levende bakterier, specielt laktobaciller, i føden har en lang historie. At fermentere levnedsmidler var i lang tid den bedste og sikreste måde at konservere. Probiotiske bakterier er derfor naturligt i levnedsmidler som surdej, sild (konserveret ved saltning og gæring), surkål, yoghurt og tykmælk. I Asien forekommer både mælkesyrede grøntsager, fisk og sovse. Alligevel er der stor forskel i forhold til tidligere. I dag spiser vi meget fast food, mere sukker og dårlig fedt. Vi lever i bestandig stress og anvender antibiotika. Alle disse ting skaber ubalance i vor egen bakterieflora og giver de skadelige bakterier mulighed for at slå de gode ud.

De nyttige bakterier er vigtige for os, fordi de hjælper med til at nedbryde de kulhydrater, vi indtager via maden, til mælkesyre og i visse tilfælde eddikesyre. Disse syrer kan fremme optagelsen af en række vigtige mineraler. Et surt miljø er desuden ugæstfrit for de fleste fjendtlige bakterier og svampe.

Det er vigtigt at huske, at den gode effekt af probiotika ikke er særlig langvarig, for den aftager ganske hurtigt efter, man er holdt op med at spise produkterne. Et dagligt indtag er derfor at foretrække for den, som vil holde maven i balance.

Accessories

Customers who bought this product also bought:

24 other products in the same category: