Vilkår og betingelser for Best Forever Danmark


Produkter:

Forever er verdens største producent, producent og distributør af Aloe Vera. Den primære ingrediens i vores produkter er 100% stabiliseret Aloe Vera Gel.
Ligesom andre grøntsager består Aloe Vera fortrinsvis vand, men det indeholder også et stort antal vigtige stoffer, som tilsammen giver en synergistisk virkning, der opretholder din godt helbred. En forudsætning for et godt helbred er en mave, der er i god form, så meget som 70% af immunsystemet sidder i maven. Tarmslimhinden er faktisk så stor som en tennisbane og lige så tynd som et øjenlåg. For at fungere godt og optage næringsstoffer skal være intakte.
I århundreder, mennesker over hele verden brugt Aloe Vera for sine gavnlige egenskaber, primært for at pleje huden på ydersiden. Men disse dage er der ingen, der hæver brynene, hvis man også drikker Aloe Vera. Den gastrointestinale system består af den samme slags væv som vores hud, så det fungerer Aloe Vera også indefra og ud.


Bestilling:


Du kan bestille varer over telefonen, e-mail eller via vores webshop. 

Hvis du har du problemer med bestilling, venligst klik på FAQ


Betaling:


Når vi har modtaget din bestilling, får du en ordrebekræftelse. e-mail om deres omkostninger.

Din ordre vil blive afsendt så snart din betaling er registreret vores bankkonto.Forsendelser og afkast:

Din pakke forsendelse :


Pakker er generelt afsendes inden for 2 dage efter modtagelse af betaling og er afsendt via Post Danmark med sporing og drop-off uden underskrift. Hvis du foretrækker levering med Post Danmark med krævede underskrift ekstra omkostninger vil blive anvendt, så kontakt os, før du vælger denne metode. Uanset forsendelse valg, du foretager, vil vi give dig et link til at spore din pakke online. Fragt gebyrer omfatter håndtering og pakning gebyrer samt porto omkostninger. Håndtering af honorarer er faste, mens transport gebyrer variere afhængigt samlede vægt af forsendelsen. Vi råder dig til at gruppere dine varer i en ordre. Vi kan ikke gruppere to forskellige ordrer separat og fragt gebyrer vil gælde for hver af dem. Din pakke vil blive afsendt på egen risiko, men særlig omsorg er truffet for at beskytte skrøbelige genstande. Kasser er rigeligt store og dine produkter er godt beskyttet.


Tilfredshedsgaranti:

Alle produkter er omfattet af Forever 90 dage tilfredshedsgaranti. Tilfreds med et produkt ikke til dine forventninger, kan du returnere produktet helt eller delvist brugt sammen med din kvittering, og du får dine penge tilbage indenfor 14 dage uden diskussion, kun minus forsendelsesomkostninger. Du skal betale nogen returfragten.

For at kontakte os, bedes venligst at ringe, sende en mail eller via kontakt os inde på vores hjemmeside.