Forever Gel Freedom

New

Forever Freedom® har kombineret Aloe Vera med andre stoffer, der er nyttige for opretholdelsen af ​​korrekt ledfunktion og bevægelighed i en velsmagende, appelsin-aromatiseret juice formel.

Vi har taget glucosamin sulfat og chondroitin sulfat - to naturligt forekommende elementer, som har vist sig at hjælpe med at opretholde en sund ledfunktion og mobilitet - og giftede dem med vores stabiliseret Aloe Vera gel. Til dette har vi tilføjet C-vitamin og MSM, en primær kilde til biotilgængeligt svovl kroppen har brug for at opretholde sunde bindevæv og ledfunktion.

Glucosamin sulfat og chondroitin sulfat er naturlige stoffer, der hjælper opretholde strukturen og sundhed af brusk, holde denne naturlige "støddæmper" godt hydreret. De hjælper også at holde smørende væske i leddet ved den nødvendige viskositet til at tillade en overflade til at glide frit over en anden. Som det organ aldre, er det mindre i stand til at producere disse naturlige elementer i en sund brusk, som derefter kan føre til "slitage" på leddene.

Forever Freedom® giver normalt anbefalede mængder af glucosamin sulfat (1500 mg), chondroitin sulfat (1200 mg) plus 750 mg MSM og 250 mg C-vitamin pr 4 ounce servering.

Når de kombineres, glucosamin, chondroitinsulfat, vitamin C og MSM giver den første linje af støtte til sund ledfunktion. Som med andre Forever Living Produkter, er disse ingredienser fremskaffede natuarally og anses for at være usædvanlig sikker. Lav Forever Freedom® en praktisk og nærende måde at starte dagen!


  • Unik formulering findes i en Aloe drikke formular, hvilket giver en praktisk og nærende måde at støtte fælles sundhed
  • Lettere assimilation grundet Aloe Vera bærer
  • Indeholder stoffer forekommer naturligt i leddene

Art. nr .: 6003
Volumen: 1 liter
Instruktioner

Anbefalet daglig dosis 30 ml 1-3 gange dagligt. Serveres afkølet og omrystes før brug.

427 kr

Customers who bought this product also bought:

13 other products in the same category: