Aloe Blossom Herbal Tea

New

En beroligende og forfriskende koffeinfri urtete, som vil hjælpe dig med at slappe af og slappe af. Naturligvis lav i kalorier. Kan enten serveres som en varm drik eller som en kold, forfriskende drink på is. Hver pakke indeholder 25 individuelt folie-indpakkede te stykker.

Art. nr.: 200
Volumen: 25 stk.
Ingredienser

Fakta om kosttilskud

Portionsstørrelse 1 tepose (1,5 g) (gør 8 fl. Oz.)

Serveringer Per Container 25

Beløb Per visning 
Kalorier 0
Daglig Værdi %
Total Fedt 0 g 0 %
Natrium 0 mg 0 %
Total Kulhydrat 0 g 0 %
Sukker 0 g
Protein 0 g
* Procent daglige værdier er baseret på en 2.000 kalorie diæt.

Ingredienser: kanel, appelsinskal, nelliker, Blackberry Leaf, Allehånde, fennikel, ingefær, kardemomme, Aloe Blossoms, Gymnema Sylvestre, kamille. 

Instruktioner:

For varm te, bruge en tepose pr kop. Tilsæt kogende vand og brygge 3-5 minutter, før du fjerner tepose. For iste (en kvart), hæld 2 kopper kogende vand over 4 te poser og brygge 3-5 minutter. Fjern teposer, tilsættes 2 kopper koldt vand og chill.

More details

200 kr

More info

Aloe Blossom Herbal Tea® er en naturlig blanding af blade, urter og krydderier, specielt forberedt til at give en fremragende smag og en rig aroma. Koffein-fri, er det blevet formuleret til at forlade dig følelsen revitaliseret. Uanset om du drikker det varmt eller foretrækker det iset, Aloe Blossom Herbal Tea® har en stor smag og er let at tilberede.

Forfriskende kanel, appelsinskal og nelliker give en varm, frugtagtig smag, sammen med allehånde og ingefær til at lindre. Kombineret med aloe blomster fra vores egne plantager, denne nul kalorieindhold, forfriskende te er en fantastisk supplement til din vægt management program.

  • Nul Kalorier !
  • Ingen KoffeinCustomers who bought this product also bought:

13 other products in the same category: