Fields of Greens View larger

Fields of Greens

New

Grønnere end det her bliver det ikke. I Forever Fields of Greens finder du nemlig både byggræs, lucerne og hvedegræs i kombination med honning og cayennepeber.

Art. nr.: 68
Volumen: 80 tabletter
Ingredienser
Ernæringsindhold
Instruktioner

More details

159 kr

More info

Den nyeste trend inden for helsekost er at spise hvedegræs for derigennem at få ekstra vitaminer og mineraler. Hvedegræs er små grønne skud, som ligner almindeligt græs, men som er ung hvede. I sin grønne og unge version indeholder hvedegræs helt andre nyttige næringsstoffer end den fuldtudviklede hvede, deriblandt vitaminerne B, C og E, calcium, magnesium og jern.
Hvedegræs har været kendt og anvendt længe, men det er først nu, du kan finde det på trendy juicebarer. Du kan selv dyrke hvedegræs lige som karse i vindueskarmen. Det kan også købes i frosset tilstand og mikses til en smoothie eller presse det til juice. Græsset findes også tørret, men det allernemmeste er selvfølgelig at spise det i tabletform, som du finder det i Forevers kosttilskud, Fields of Greens.

Byggræs som kosttilskud er relativt nyt i Danmark, men det er mere end 30 år siden, at japanske forskere opdagede, at der er mange flere sporstoffer, vitaminer og mineraler i byggræs end i de fleste andre planter. Byggræs er letoptageligt og rigt på aminosyrer og proteiner, som skal være til stede i kroppen for at kunne danne nye celler. I byggræs er der ydermere enzymer af den gode slags, som findes naturligt i grønne planter, og som sørger for, at alle kemiske processer i kroppen kan fungere korrekt, hvad enten det er dannelsen af de rette hormoner, eller de stoffer, som skal hjælpe vores fordøjelse. Byggræs er basisk og hjælper med at neutralisere den syre, der opstår, når vi spiser kød eller fed mad.

Customers who bought this product also bought:

24 other products in the same category: