Forever Calcium View larger

Forever Calcium

New

Forever Calcium optages nemt af kroppen og indeholder også bl.a. magnesium, zink og vitaminerne C og D. Tabletterne er lette at synke og har en god vaniljesmag.

Art. nr.: 206
Volumen: 90 tabletter.
Ingredienser
Ernæringsindhold
Instruktioner

More details

319 kr

More info

Uden skelet klarer vi os rigtig dårligt. Det stof, som er bedst for vore knogler, er uden tvivl calcium. Det er også det mest almindelige mineral i kroppen, og 99% er i vort skelet og vore tænder. Resten er i nerveceller, blod, væv og kropsvæsker. Calcium er også nødvendigt for at blodet skal kunne koagulere og for, at vore muskler skal fungere. Som du sikkert ved, er de bedste calciumkilder forskellige mælkeprodukter. Men ikke alle tåler mælk. Mange ældre har også svært ved at optage calcium. Knogleskørhed er derfor almindeligt blandt kvinder efter klimakteriet, når østrogenet ikke mere beskytter. 

Når man skal vælge et kosttilskud med calcium, er det godt, hvis det også indeholder vitamin D. Calcium skal nemlig have vitamin D for at blive optaget i kroppen. I Forever Calcium har vi også tilsat magnesium, som er nødvendigt for nervesystemet, muskulaturen og skelettet. Magnesium er også en vigtig substans i mange enzymsystemer. Calciumet i Forevers tabletter består af calciumcitrat, som nemt absorberes og dermed gør den nytte, det skal.

Accessories

Customers who bought this product also bought:

24 other products in the same category: