Forever Lean View larger

Forever Lean

New

Forever Lean indeholder sporstoffet chrom, som bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer, dvs. protein, kulhydrater og fedt og til at vedligeholde normale blodsukkerniveauer. Desuden indeholder Forever Lean ekstrakt fra figenkaktus og hvide bønner.
 

Art. nr.: 289
Volumen: 120 vegetabilske kapsler
Ingredienser
Ernæringsindhold
Instruktioner

More details

399 kr

More info

Forever Lean® indholder to revolutionerende ingredienser, der kan medvirke til at reducere kroppens optagelse af kalorier fra fedt og kulhydrater. Den første af disse ingredienser, som er et unik, fedt-absorberende fiber, stammer fra kaktusplanten, Opuntia Ficus-Indica, også kendt som indisk figen, nopal eller figenkaktus. Undersøgelser har vist, at dette unikke fiber har en meget høj evne til at binde fedt, sammenlignet med andre typer af plantefibre.

Den anden unikke ingrediens i Forever Lean® er et protein, som stammer fra bønner af Phaseolus Vulgaris-planten, også kendt som hvide kidneybønner. Dette protein virker ved at nedsætte kroppens optagelse af sukker i tyndtarmen ved midlertidigt at hæmme den enzymaktivitet, som omdanner stivelse til sukker.

Tilsammen kan disse to revolutionerende nye ingredienser hjælpe dig til succes i din søgen efter at nå din idealvægt ved at blokere for optagelsen af noget af det fedt og de kulhydrater, du indtager.

Den tredje meget effektive ingrediens i Forever Lean® er Chrom (krom). Chrom er et meget vigtigt spormineral, som hjælper kroppens naturlige evne til at regulere blodsukkeret ved at fungere som en GTF (glukose tolerance faktor) cofaktor. Dette er især vigtigt for normal metabolisme (stofskifte).

For at maksimere effektiviteten af dette kosttilskud, er det imidlertid vigtigt at huske, at du også bør indtage en sund kost og foretage regelmæssig motion for at opnå og vedligeholde dit vægtmål.

Fakta om Forever Lean®
• Hjælper med at blokere optagelsen af kalorier fra fedt og kulhydrater

• Chrom hjælper kroppen med at regulere blodsukker til et normalt stofskifte
• Hæmmer midlertidigt kroppens optagelse af kalorier fra sukker

Customers who bought this product also bought:

6 other products in the same category: